Soğuk Pres Karpuz Çekirdeği Yağı

Karpuz Çekirdeği Yağı

Adana bölgesinde yetişen karpuzlardan çıkartılmış karpuz çekirdeği yağlarını soğuk pres yöntemi ile yağı çıkarılmaktadır.

Karpuz çekirdeği yağı, bazı kozmetik ürünlerin, sabunların ve diğer cilt ürünlerinin en önemli parçası olarak kullanılmaktadır. Yağda bulunan E vitamini ve A vitamininin yüksek seviyede olmasından ötürü, kozmetik ürünlerde özellikle tercih edilmektedir.

Türkiye de yaygın olarak yaz aylarında ciltde oluşan nemsizlik yüzünden tercih edilmektedir. Sıcaklardan dolayı yüzde nem kaybı çok hızlı olmaktadır, karpuz çekideği yağı yüzün nem kaybını önleyerek , daha nemli kalmasına yardımcı olmaktadır.

karpuz çekirdeği yağı faydaları

whatsapp soğuk pres yağ
WHATSAPP

7/24
WhatsApp üzerinden bilgi alabilirsiniz.

0541 514 88 68
MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Hafta içi ve hafta sonu (08:30 - 19:30)
saatleri arası hizmet veriyoruz!

0850 840 40 45