Okaliptus Yağı

Okaliptus Yağı

Okaliptüs Türkiye`de bilinen adıyla sıtma ağacıdır, sıtma yaprağı yağıda denmektedir. Mersin`in sulak bölgelerinde yetişen sıtma ağaçlarnın yapraklarından elde edilmektedir. Kozmetik ve sağlık sektöründe çok tercih edilen bir üründür. Bilinen ön önemli özelliği burun tıkanıklığına faydası olmasıdır. 

Okaliptüs Yağının Bilinen Faydaları

  • Okaliptus YağıOkaliptüs yağı, Nezle, öksürük, bronşit, burun ve boğaz rahatsızlıklarında karşı iyileştiricidir, burun tıkanıklığına karşı üretilen burun fısfıslarının ana maddesidir.
  • ● Balgam söktürür ve  göğsü yumuştarak rahatlatır. Sigarayı bırakanların kullanması önerilir.
  • ● Romatizma ağrıları, kas kasılmaları ve üşütmeden kaynaklı hamlık yaşamada kullanılabilir
  • ● Ağız kokularını giderir, zeytin yağı ile karıştırarak gargara yapabilirsiniz.
  • ● Saçtaki bitleri yok eder. 
  • ● Yaraları iyileştirir. 
  • ● Saç diplerindeki kaşıntıları azaltır. 
  • ● Baş ağrısına faydalıdır. 
  • ● Eklem ve kas ağrılarını rahatlatabilir.

 

whatsapp soğuk pres yağ
WHATSAPP

7/24
WhatsApp üzerinden bilgi alabilirsiniz.

0541 514 88 68
MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Hafta içi ve hafta sonu (08:30 - 19:30)
saatleri arası hizmet veriyoruz!

0850 840 40 45